A család egy dinamikus egység, amely az idők során változik és fejlődik. (Családterápiás olvasókönyv)

Dayfly Krisztiként, önmagam megismerése során mégjobban megerősödött bennem, hogy a legnagyobb erőforrásom a közösségek építésének képessége. Ha szeretnél valahova tartozni, közös gondolkodásban tanulni, gyakorolni a tévedés, fájdalom, szomorúság jogát, az öröm, béke, bizalom mellett, a tudatosság és tisztánlátás képességét, az együttműködő és elfogadó kommunikációt, akkor tarts velünk ebben az előfizetési csoportban.

Magam sem szeretek egyedül járni az utamon, társakra vágyom és úgy gondolom, hogy a lelki dolgok mellett fontos a test és a szellem egészsége is, így együttműködésre hívtam Szántósi Blanka edzőt és Molnár Dézsi Edina lelkigondozót.

Célunk az, hogy a tagok tanuljanak egymástól és némiképpen a már megírt, felfedezett tényekből is. Rendszerben gondolkodunk, így hisszük, hogy sosem egy valaki miatt történnek a dolgok, érdemes és fontos egymás felé értő és érző figyelemmel fordulnunk. Emellett azt is fontosnak tartjuk, hogy lehessen a különböző nézetekről beszélgetni.

A CSALÁD-LELKESÍTŐ PROGRAM TARTALMA:

  • Havi egy ÉLŐ a család együttélésének művészetéről (Virginia Satir nyomán)
  • Minden hétfőn 10-12-ig csoportos coaching: ez alapján heti 1 önismereti feladat
  • Minden hónapban 2 esti csoport coaching 21-23-ig
  • Minden pénteken egy új edzés, amit akárhányszor megcsinálhatsz 7 napig. Péntekenként 9-10-ig együtt is csinálhatjátok. Blanka bejárta a világ sok-sok országát, hosszan élt Japánban és Kínában is, különleges mozgásformájáról bővebben a bemutatkozásában olvashatsz.
  • Minden vasárnap egy hitbéli poszt, amelyek a család témával kapcsolatosak

Ez nem csak egy program, hanem egy KÖZÖSSÉG. Legyen a csoport tudatosan az életed része, hogy:

a napi rutinotok jobbá váljon,
a kiabálás helyett békesség legyen a családotokban,
a másoknak való megfelelés helyett önazonos családi életet éljetek.

Indulás 2021. október 1.

Részvételi díj havonta: 5000 Ft/fő, 10.000 Ft/pár ajándék párkapcsolati füzet

Jelentkezés: CSALÁDLELKESÍTŐ | Dayfly (dayflykriszti.hu) Részvétel minimum 3 hónap.

BEMUTATKOZÁS

Dayfly Kriszti vagyok édesanya-lelkesítő, amiről lassan átevezek a család-lelkesítő megnevezésre. Egyre gyakrabban fordultak hozzám párok az elmúlt években és azt tapasztalom, hogy nehezebb párokkal dolgozni, mint egyénileg de hatalmas kulcs a családok életében, hogy a két szülő megértse és támogassa egymást. Rólam sokat olvashattok a honlapom, de amit itt fontosnak tartok megemlíteni, hogy a házasságom nekem is tartogat sok kihívást és csak abban szeretnék példa lenni, hogy tudok magam is segítséget, bocsánatot kérni és kíváncsi maradni a férjem érzései, szükségletei, vágyai iránt. Családterápiás önismereti csoportban veszek részt immár másodszor és 2021. szeptemberében kezdem a Pünkösdi Teológiai Főiskola családkonzulens képzését. Ebben a csoportban coachként leszek jelen.