Dayfly Önképzés Mesterfokon Édesanyáknak

Zárt Facebook csoport

Megoldásfókuszú szemlélettel kiegyensúlyozott Édesanya leszel!

Közel 3000 Dayfly Édesanya olvasgatja a napi bejegyzéseimet és beszélgetnek ezekről a zárt Facebook csoportomban: Dayfly Önképzés Mesterfokon Édesanyáknak. Egy közös mindannyiukban. Tudatosak szeretnek lenni az életükben és ösztönösek az anyaságban. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy tudatosan ösztönösek. Minden válasz, megoldás ott van bennük, nekem pedig az a részem ebben, hogy segítem őket abban, hogy tisztán lássanak.

Saját életemből, tapasztalataimból, valamint szakirodalomból hozom a témákat és persze hírt adok arról is, hol, mikor találkozhatunk. Feladatokkal, tréning gyakorlatokkal, családterápiás és megoldásfókuszú módszerekkel színesítem a mindennapokat, hogy jobban megismerhessék magukat a tagok, megtalálva a saját válaszaikat.

A szemléletváltás nem egy varázslat. Kis lépésekben lehet előrehaladni. Ezeket a lépéseket adom meg minden nap.

Drága Édesanya!

 

Te milyen vagy igazából? Elvársz magadtól olyan dolgokat, amikre nem is vagy képes? Mert azt mondják, mert úgy logikus, mert úgy jó, mert úgy helyes, mert mert mert…

Agyalás mesterfokon
Mik azok a dolgok, amiket kötelességednek érzel? Ezek a nevelésedből adódnak vagy Te alakítottad így az életed? 
Ki az, akinek meg akarsz felelni? Ha vele találkozol jobban akarsz kinézni, kitakarítod az egész lakást, kontroll alatt tartod a beszédedet, mind tartalmilag, mind a stílusára vonatkozóan? Nagyon számít számodra, hogy rá jó benyomást tegyél? Jobban, mint másnál? Esetleg nem csak egyes személyek esetében, hanem mindig meg akarsz felelni? Sokat jár azon az agyad, hogy mit gondolnak, beszélnek rólad? Volt már olyan érzésed egy találkozó után mintha nem is önmagad lettél volna? 

Megoldások nyomában
Mindannyiunknak fontos az, hogy a napjainknak, tetteinknek értelme legyen. A belső motíváció elindításában segít a coaching. Nem másokért magadért fogsz dolgozni tenni nap, mint nap, ami jó példa lesz a gyermekednek és kezdetben lehet meglepetés a környezetednek.

Milyen jeleket vettél észre?
Esetleg rosszul reagálsz a kritikára, a nem várt eseményekre? 

Halogatsz és motíválatlan vagy?

Erőszakosan kommunikálsz?

Úgy érzed nincsenek terveid, elképzeléseid, csak sodródsz az árral?

Feszengsz egy találkozás előtt, hogy elég rend van-e, mit fog szólni, ha megtud az illető ezt-azt rólad, esetleg kerülsz bizonyos emberekkel találkozásokat?

Neked mik a jelek az életedben, hogy változásra, fejlődésre van szükséged?


Igyekszel tenni ezekért ezt-azt, ilyen vagy olyan módszert próbálsz ki, de semmi sem működik? Hát nem vagy egyedül ezzel. A hozzámfordulók már megtapasztalhatták a megoldásfókusz erejét és hogy valóban hiszek az emberekben, a bennük rejlő erőben, lendületben, lehetőségben. 

Isten hozott:

Dayfly Kriszti

 

Nekem a Dayfly egy csodás lehetőség, hiánypótló, eredeti, valódi segítséget és útmutatást nyújtó dolog.
Motto, a Legyél jelen velem szinte naponta visszhangzik a fejemben, emlékeztetve arra, hogy éppen hol és kivel kell(ene) jelen lennem, segít visszahúzni a jelenbe, ami nekem nagyon fontos mert hajlamos vagyok minden körülmények között elkalandozni gondolatban. Nem kevésbé jelentős az „Önképzés mesterfokon”, az első gondolat ami megfogott, főleg, hogy édesanyákra kihegyezve. Éppen az anyaságomban való fejlődéshez kerestem valamit mikor megjelent a képernyőmön a csoport linkje. Tehát Önképzés jött majd az utóbbi 3-4 hétben érzem, hogy valóban Mesterfokon. Szárnyalok, mióta a Dayfly-jal kapcsolatba léptem.

Sz. Éva

Szuperek az ötletek! Nekem ami még nagyon tetszett és szívesen csinálnám újra bármikor, az a 4 napos kihívás, akár tematikus formában is valahogyan. De jó, hogy ilyen élő a csoport és ilyen gondoskodó vagy Kriszti! 

Nóra

Én sokkal türelmesebb vagyok a kislányommal és ez jó érzés. Ezenkívül, ami nekem nagyon fontos, hogy rájöttem, nem olyan ember vagyok amilyennek beállítanak, nem kell azonosulnom a rám húzott karakterekkel. Még nem egészen találtam meg a valódi önmagam, még idő kell, mert pokoli nehéz az önismeret. De azt már tudom, hogy milyen nem vagyok, és ez is valami.

Viki

Egy nehéz időszakban ment épp a napi cél és a napi pozitívum. Sokat segített a helyes fókuszálásban.

Eszter

Nekem ez a csoport a kezdetektől arra hìvta fel a figyelmemet, hogy soha nem vagyok egyedül, nem vagyok különc ès gyenge, ha felvállalom ès kikommunikàlom, hogy vannak nehèzsègeim. Hogy nem kell mindig szuperhőskènt èlni az èletemet.
Illetve, hogy nem kell tabukènt kezelni a mai vilàgban az anyukàk problèmàit, hiszen ezek valós kihívàsok. Tudatos ‘munkàval’ megoldàst kell ràjuk talàlni, mert mindenkinek ez az èrdeke.

Heni

Nekem a Daylfly nyugalmat jelent. Tudom, hogy ha nagy elakadás lesz az életemben, kihez forduljak <3 és rengeteget segítettél már abban, hogy tényleg jelen legyek a Dayfly egy csodás lehetőség, hiánypótló, eredeti, valódi segítséget és útmutatást nyújtó dolog.

Szabó Angelika

Régóta keresem az utam. Sokáig csak sodródtam. Most érzem haladok valamerre, érzem, hogy szükség van rám. Egyre beljebb megyek magamba és ezzel együtt egyre jobban kinyílok és rátalálok önmagamra.

Anna

Megtaláltam az utam. Tudom, hogy mi a célom és mit szeretnék elérni az életben. Ezáltal a napi nehézségekkel is könnyebben megbírkozok, hiszen nem vagyok belül frusztrált. Kalandként élem meg az egészet és minden nap várom a következő kihívást.

Móni

Én szombaton elmentem egy helyi önismereti tréningre. Apuka volt a gyerekekkel 9-től 2-ig. Kikapcsolódtam 🙂Amíg nem csatlakoztam ide, szerintem azt sem tudtam mit jelent az önismeret, hogy mennyire fontos. Köszönöm Kriszti! Úgy érzem elindultam egy úton. Jó az irány is! ❤️

Orsolya

… és közben már nem is tudom hogyan találtam Rád ☺ Tele van az életem olyan emberekkel, akik, mind a fejlődésemet szolgálták. Persze nem ilyen tündérmese megélni mindezt. Nagyon sok sírás, felismerés, oldás, megélés… Nagyon sok mindent kellett feldolgoznom, és nagyon sok feladatot kaptam, újra meg újra… – amik nehézséget okoznak. Mégis hálás vagyok.

Anita

… számomra maga a dayfly, ez a csoport, a közösség a fejlődést adja, lehetőséget nyújt, hogy őszintén írják és elgondolkodjak mind a kérdéseken, a posztokon, mind a mások által adott válaszokon.

A mottó: Legyél jelen Velem! Rengetegszer visszhangzik a fejemben egy nap során, és segít visszahúzni a jelenbe. Lényege úgy gondolom, hogy ne töprengjünk a múlton, ne gondolkodjunk annyit a jövőn, hanem éljük meg a mát, a MOST legyen fontos, ahogy a tiszavirágnak is. Ez rengeteg problémát segítene kiküszöbölni, és így anyaként is másképp élhetjük meg a mindennapokat.

Kriszti, te mindig fejleszted, képzed magad, tanulsz, ami természetesen érezhető a csoporton, a posztokon is. Szeretem, hogy mindig előrukkolsz valami újjal, és mindig a lehető legjobbkor jön számomra egy kicsit hosszabb, elgondolkodtató, fontos poszt. 

Sokkal türelmesebb vagyok a kislányommal és ez jó érzés. Ezenkívül, ami nekem nagyon fontos, hogy rájöttem, nem olyan ember vagyok amilyennek beállítanak, nem kell azonosulnom a rám húzott karakterekkel. Még nem egészen találtam meg a valódi önmagam, még idő kell, mert pokoli nehéz az önismeret. De azt már tudom, hogy milyen nem vagyok, és ez is valami.

Jennifer

A DAYFLY egy közösség.

A DAYFLY a fejlődés.

Ingyenesen letölthető család-lelkesítő kártyák ITT.

 

 

 

Az egyén és a család rendszerek részeként való megértése kulcsfontosságú ahhoz, hogy teljes képet kapjunk az emberi tapasztalat sokszínűségéről és összetettségéről.

Az egyén, mint a rendszer alapja:

Az egyén az önmagában is egy komplex rendszer. Az érzelmei, gondolatai, értékrendje és tapasztalatai mind egységbe rendeződnek, és befolyásolják a viselkedést és döntéseit. Az önazonosság sajátos kialakítása és az önismeret fejlesztése az egyén rendszerének kulcsfontosságú elemei.

A család, mint hatásforrás:

A családtagok és közeli rokonok közötti kapcsolatoknak hatalmas hatása van az egyén fejlődésére és életútjára. Az itt kialakult minták és viselkedési sémák gyakran formálják az egyén érzelmeit és cselekedeteit. A családrendszer elemzése és megértése segít az öröklött hiedelmek és minták azonosításában, valamint azon dolgozni, hogy azok pozitív irányba változzanak. Az egyén és a család közötti kölcsönhatás rendkívül fontos, és az önismeret és fejlődés során segít abban, hogy megértsük, hogyan alakítja az egyik a másikat, és hogyan lehet pozitív változásokat elérni mindkét szinten.

Miért érdemes részt venned a Transzgenerációs Önismerti Csoportban?

Megoldást nyújtunk a nehézségekre:

Tudjuk, hogy az életben felmerülő problémák néha túl nagy kihívást jelenthetnek. A Transzgenerációs Önismerti Csoport segít abban, hogy a nehézségeket lehetőségekké alakítsd át. Azáltal, hogy megérted önmagad és a családi örökséged, képes leszel megoldásokat találni a problémáidra.

Önfejlődés és önbizalom:

Az a tény, hogy részt veszel a csoportban, azt jelenti, hogy időt szánsz önmagadra és a saját fejlődésedre. Az önértéknövelés és az önelfogadás növeli az önbizalmat, ami az életed minden területén előnyödre válik.

Az önismeret kulcsfontosságú:

Az életünk során hozott minták és örökségek gyakran befolyásolják döntéseinket és viselkedésünket anélkül, hogy tudnánk róla. A csoportban történő részvétel lehetőséget teremt arra, hogy mélyebben megismerd saját magadat, gyökereidet és a múltból hozott mintáidat. Az önismeret az út a pozitív változáshoz és a kiteljesedéshez.

Ezeken felül további előnyök:

Támogató közösség:

A csoportban olyan emberekkel találkozhatsz, akik hasonló utat járnak. Ebben a támogató közegben megoszthatod tapasztalataidat és másoktól is tanulhatsz.

Testreszabott fejlődés:

A csoport nemcsak a családi örökség feldolgozását segíti, hanem lehetőséget nyújt arra is, hogy saját céljaid és erősségeid mentén fejlődj.

    Maradjunk kapcsolatban!

    Zárt Facebook csoport
    szia@dayflykriszti.hu

    A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
    Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.