Vissza a Dayfly Nigh Club oldalára Vissza a Dayfly Nigh Club oldalára

Mógor Kriszti

Bemutatkozás

Üdvözöllek!

 

Mógor Krisztina vagyok – avagy ahogy egyre többen ismernek: Dayfly Kriszti, az édesanya-lelkesítő. 

 

Miért pont ezt a nevet választottam? A dayfly magyarul tiszavirág. Egy törékeny kis lény, akinek az élete egyetlen napig tart. A tiszavirág csodálatos jelkép. Van, akinek a mulandóságot, a rövid, hiábavaló életet szimbolizálja. Számomra viszont a tökéletes kiteljesedést, hiszen egyetlen, pazar nap alatt ez a pici kérész mindent megél, ami fontos. Ez a nap neki egy folyamatos násztánc, egy örömünnep, amit minden évben ezrek és ezrek csodálnak meg.

A vágyam az, hogy megtanuljuk a saját életünk mozzanatait isa kérészhez hasonló teljes odaadással megélni, megcsodálni és megbecsülni az értékeit. Megtalálni a saját utunkat, merni őszintének lenni és tudatosan alakítani a körülményeinket.

Szeretem a kihívásokat, szeretem átkeretezni a dolgokat. De ez nem volt mindig így. Ahhoz, hogy Dayfly Kriszti lehessek, nekem is nagy utat kellett megtennem, sokat tapasztalnom, de mindenekfelett anyává válnom. Az életem egészen új irányt vett akkor, amikor két gyermekes anya lettem. Olyan változásokon mentem keresztül, amikre egész egyszerűen nem voltam felkészülve. Voltak ezek között csodás élmények, de bizony olyanok is, amelyek máig kísértenek.

Hosszú és erőltetett menet volt rendet tennem a lelkemben. Ahogy jobban lettem és kezdtem visszatérni önmagamhoz, mind jobban foglalkoztatott az a folyamat, amit átéltem. Ezért puszta érdeklődésből beiratkoztam előbb egy főiskolai, aztán egy nemzetközi szintű coach-képzésre. 

Ez a tanulási folyamat volt az, ami végképp mindent megváltoztatott. Egyrészt akkor már több mint fél éve vezettem a Dayfly blogot, és kézenfekvő volt, hogy a szakdolgozatomat is az itt szerzett tapasztalataimból írjam. Másrészt pedig elkezdtem magam is coacholni, ami már a legelső ülésnél olyan sorsfordító eredményt hozott, amit álmomban sem gondoltam volna. 

Mindannyiunknak megvannak a maga csatái, ezért is tartom fontosnak, hogy megmutassam a sajátjaimat is. A hozzám forduló anyukák így látják és tudják, hogy aki velük szemben ül, egy közülük. Hogy értem őket, ismerem a gondjaikat, átérzem a helyzetüket.

Velem arra számíthatnak, hogy ítélkezés nélkül beszélgetek velük. Hogy egyenrangú partnerként kezelem őket. Hogy vágyom megismerni és megismertetni őket. Hogy segítek helyére tenni és a helyén kezelni a bajaikat. Hogy igyekszem megnyugvást hozni a napjaikba. Hogy rám számíthatnak, hogy hozzám fordulhatnak, ha elakadnak. Hogy mindent megteszek azért, hogy a beszélgetőtársam előre tudjon lépni a saját életében. 

A Dayfly 10 barátnővel indult és mára már 1271 édesanya csatlakozott hozzám. Hetente több coachingot tartok, egyéni, páros és vállalati tréningeket szervezek, idén pedig már előfizetői csoportot is indítottam.

Talán furcsán hangzik, de nekem ez a munka nem jelent erőfeszítést. Nem esik nehezemre ennyi emberre odafigyelni, követni a sorsukat, örömüket-bánatukat. Érzem, hogy én erre teremttettem. És ma már eljutottam odáig, hogy erről senkit sem kell meggyőznöm. 

Remélem, hogy téged sem. 

Hiszen én csak arra kérlek, hogy legyél jelen velem.

Zárt Facebook csoportjaim:

Dayfly Önképzés Mesterfokon Édesanyáknak Dayfly Önképzés Mesterfokon Édesapáknak Egyéb elérhetőségeim Vissza a Dayfly Nigh Club oldalára

A Dayfly Night Club további tagjai

Ádány Timi

Csiky Eszter

Jeckel Eszter

Adatvédelmi Nyilatkozat ÁSZF Cookie Tájékoztató

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.