Online párkapcsolati
tréning

30 nap pozitív kommunikációban

 Gyerekek mellett a párok eltávolodhatnak egymástól.

 Ennek egyik leggyakoribb oka a minőségi kommunikáció hiánya.

 A kialvatlanság, feszültség, énidő hiánya, mind egy tehernek állítja be a másikat egy görbe tükrön keresztül.

 A kapcsolat működik magától – gondolhatjuk. Minek azért tenni erőnkön felül.

 Mondjuk, ami őszintén kijön belőlünk. Hát nem azt mondják, hogy ez a legfontosabb?

 De valami nem működik és már az intimitáshoz sincs kedvünk.

Miben más?

A tréning nem kívánja begyógyítani a bennetek lévő sebeket és nem is terápia.

Ötleteket, témákat ad, amikről egy párnak érdemes beszélgetni.

Coachként végig támogatlak Titeket ezen az úton és aktív vagyok a csoportban.

A legtöbb embernek például eszébe se jut tisztázni a másikkal, hogy mi a szeretetnyelve vagy hogy mire vágyik, hogyan bánjon vele a párja. Itt ezek kiderülnek.

Néha könnyebb ezeket először leírni és ezután megbeszélni.

Mivel ebben több pár vesz részt, a bátortalanabbak is kedvet kaphatnak a többiektől, és egymástól is rengeteget lehet tanulni.

30 nap szükséges egy új szokás elsajátításához.

Nektek való, ha...

Úgy érzitek, hogy szeretnétek jobban megismerni egymást.

Ott tart a kapcsolatotok, hogy úgy érzitek, nincs miről beszélnetek.

Unalmas, ellaposodott, szürke együtt.

Tudjátok, hogy együtt tervezitek az életeteket, de nem tudjátok a dolgokat szeretetteljesen megbeszélni.

Nincsenek igazán céljaitok, terveitek.

A párkapcsolati tréning tartalma

A

Facebook csoport

Ide fogom feltölteni a feladatokat, amiket meg kell oldanotok, és beszélgethettek a többi résztvevővel.
A

Napi feladatok 30 napon át

Minden reggel 6-kor kikerül egy feladat a csoportba, amit 10-15 percben meg kell oldanotok külön és néha együtt. Meg lesz adva, hogy csak egymásnak kell-e elküldenetek vagy a közösbe írjátok meg.
A

Teamcoaching

A 30 napot követően egyeztetünk egy közös időpontot, ami a legtöbbeteknek jó. Akik nem tudnak eljönni a teamcoachingra, azokkal online külön 60-90 percet beszélgetek a tréningről és amiről szeretnének. A team cochingon lesznek ismét játékok és beszélgetések együtt és páronként is.
Leghasznosabb talán, bár ha kérdezik letagadom, a célok összeírása lehetett. Holott nem vagyok egy tervező típus, általában vannak céljaim, de inkább a lehetőségekre helyezem a hangsúlyt, igyekszem figyelni és kihasználni, ha adódik. Nem gondolnám, hogy volt felesleges feladat. Többször gondoltam, hogy jó-jó, de miért nem kapunk rá több időt, aztán rájöttem, hogy mert így biztosan minden nap foglalkozol a témával, egy kis presszionálás még segít is. Egyeseket motivál az ha felbosszantják őket…

Mivel több fronton próbáljuk a kapcsolatunkat javítgatni, fejlesztgetni, így nem tudom leszűrni, hogy ha csak ezt a tréninget végeztük volna, mennyiben lenne más, de biztosan segít, hiszen arra sarkall, hogy foglalkozz, az esetlegesen kényes témákkal is.

Folytatnám-e? Azt hiszem igen. De az ismétlődő kérdésektől isten ments! Szerintem minden kapcsolatnak hasznára válik, ha másért nem, de napi szinten 20 percet – 1 órát tényleg a kapcsolatod vizsgálatával, annak javításával töltesz.

Köszönöm, hogy részt vehettem ebben!

A legfőképp az tetszett az egészben, hogy nem a problémák lettek kiélezve, és arról beszéltünk, hogy mit csinál szerintünk a másik rosszul, hanem a jó dolgok köré épült minden. És amikor meg lett erősítve magunkban, hogy mi is az amit jól teszünk, akkor a kérdéseiddel sarkalltál rá, hogy megtaláljuk miben lehetünk még jobbak, miben tudunk és akarunk önmagunktól is változ(tat)ni.

És itt külön ki is térnék rá. A kérdéseid! Mindig tökéletesen tudod, hogy mit és hogyan kérdezz, hogy a legtöbbet és a legjobbat hozd ki belőlünk! Fantasztikus vagy! És nagyon jó volt a párkapcsolati tréning elképzelésed, valamint most már tapasztalatból mondhatom, hogy a kivitelezése is. 😉 Csak ajánlani tudom! Komolyan. 🙂

Szeretném megköszönni Neked ezt a tréninget, én személy szerint nagyon élveztem az egészet, és bár voltak számomra nagyon gondolkodtató és furcsának mondható feladatok is, mind-mind a segítségünkre voltak. Rengeteget beszélgettünk általuk a férjemmel, olyan dolgokról is amik eddig az eszünkbe se jutottak, vagy nem tartottuk fontosnak, és szerencsére ez megmaradt a mindennapunk részévé.

Őszintén megvallva egy pár feladat olvadásakor kerekedett a szemem, és nem is tudtuk határidőre megcsinálni, ( külön köszönet, hogy elnéző voltál a csúszásokat illetően, és nem hajtottál minket miatta) de mindegyikre nagyon szívesen emlékszem vissza, és mindegyik hasznos volt valamiért.

Az meg nagyon megtisztelő volt számomra, hogy beengedtél bennünket az otthonodba, a nyugalom szigetére. Megmutattad a kisfiadat, aki hatalmas forma. És hogy úgy tudtunk beszélgetni, mintha már ezer éve ismernénk egymást mind az 5-en.  Köszönöm, köszönöm és köszönöm szépen. 

Sok sikert kívánok neked a későbbiekben, te erre a szakmára születtél, látszik, hogy mennyire élvezed az egészet.

Sem problémát, sem nehézséget nem keresünk a tréning során. A megoldásokra, a múlt, a jelen és a jövő erősségeire, értékeire, vágyaira koncentrálunk. Például Te tudod, hogy mely testrészeidet szereti a párod a legjobban vagy milyen az, amikor valami nem jó sem neked, sem neki, de a kapcsolatotoknak igen?

Erősebb, jobb kommunikációval rendelkező kapcsolatra vágysz és nyitottak vagytok az újdonságra?

30 napig 30 db bejegyzés: feladatok, esettanulmányok, ajánlások

A 30 napot követő 3 hétben egy 2 órás team coaching vagy 60-90 perces beszélgetés online Ádány Ferivel és Dayfly Krisztivel.

Ára: 45.000 Ft

 

Maradjunk kapcsolatban!

Zárt Facebook csoport
szia@dayflykriszti.hu

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.