Üdvözöllek!

Mógor Krisztina vagyok – avagy ahogy egyre többen ismernek:

Dayfly Kriszti, az édesanya- és család-lelkesítő.

Miért pont ezt a nevet választottam? A dayfly magyarul tiszavirág. Egy törékeny kis lény, akinek az élete egyetlen napig tart. A tiszavirág csodálatos jelkép. Van, akinek a mulandóságot, a rövid, hiábavaló életet szimbolizálja. Számomra viszont a tökéletes kiteljesedést, hiszen egyetlen, pazar nap alatt ez a pici kérész mindent megél, ami fontos. Ez a nap neki egy folyamatos násztánc, egy örömünnep, amit minden évben ezrek és ezrek csodálnak meg. A vágyam az, hogy megtanuljuk a saját életünk mozzanatait is a kérészhez hasonló teljes odaadással megélni, megcsodálni és megbecsülni az értékeit. Megtalálni saját utunkat, merni őszintének lenni és tudatosan alakítani a körülményeinket. Szeretem a kihívásokat, szeretem átkeretezni a dolgokat. De ez nem volt mindig így. Ahhoz, hogy Dayfly Kriszti lehessek, nekem is nagy utat kellett megtennem, sokat tapasztalnom, de

mindenekfelett anyává válnom.

Ti mondtátok rólam!

Kriszti egy csodálatos személy, aki inspirálja és motiválja az embert. Egy pillanat alatt rá hangolódik az emberre és a 90 perc után azt vesszük észre, hogy több segítséget kaptunk mint akar évek alatt bárkitől. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy keresse fel Krisztit, nem fogja megbánni.
Csontosné Medveczky Mónika

Az egyéni fejlődés egyfajta tisztánlátást is hoz magával. Nem akarsz minden áron megfelelni, szeretve lenni mindenütt. Leragadunk apróságokon, és emiatt sokszor vakok vagyunk arra, mennyi csoda is van az életünkben. Ha ezt megértjük, változni kezdünk és a világ is változik velünk. Ezt adja a coach, ezt adja Kriszti.
Cséfai Niki

Kriszti nagyon inspiráló személyiség, szívből ajánlom minden édesanyának. Nagyon jó beszélgetni vele, megnyugtató a hangja és tökéletesen kérdez ahhoz, hogy át tudjunk magunkban formálni dolgokat. Mindent megtesz azért, hogy segítsen minket egy kiegyensúlyozott, harmónikus élet kialakításában, megerősít abban, hogy elég jó anyák vagyunk. Nem fog csalódni, aki hozzá fordul.
Juhászné Viki

Kérdésed van? Írj nekem!

Vesd le a bábod és legyél jelen velem!

Ingyenesen letölthető családlelkesítő kártyák ITT.

 

Maradjunk kapcsolatban!

krisztina.mogor@gmail.com

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.