Sajtómegjelenések

Meghívtak az Igazgyöngy műsorba, ahol 50 percet beszélhettem magamról, a munkámról. Ez egy remek alkalom volt összefoglalni mivel foglalkozom és megismerhettek így jobban, hiszen egy közös munkához elengedhetetlen a hitelesség, bizalom és szimpátia. (Egy kis mellékes poén: Itt döntöttem el, hogy újból megnövesztem a hajam.)

IGAZGYÖNGY, PAX TV, 2023.

Nagy megtiszteltetés, hogy Kaszás Kornél rendszeresen felkér, hogy a Manna FM Lélekszörf műsorába egy-egy szakmai témáról beszélgessek vele. Ennek keretében a teljesség igénye nélkül, az alábbi témákban készültek interjúk velem. Az aláhúzott címekre kattintva, reklám nélkül meghallgathatod a felvételeket.

Bennünk élő gyermek

Gyereknevelési trendek

Szemlélet a családban

Az #önazonosanya című könyvemről

Önbecsülés, önismeret

A szülőket ért kritika

Minőségi idő a gyerekkel

Saját utam és az anyaság ma

Átkeretezés

A csend jelentősége a mindennapokban

Az elkényesztetés okai a felnőttek részéről

Egyéb megjelenések:

Interjú a Katolikus Rádióban a Ma-Mi Műhelyről és az Édesanyák lelki harmóniájáról

Interjú a Dayfly tréningekről Felícia megírja tollából:  “Az édesanyák viszont egyre jobban meg- és kinyílnak egymás előtt. Szabadabban beszélnek a félelmeikről, és egyre jobban betölti a teret a „nem kell tökéletesnek lenni”-érzése.”

Emellett szerepeltem tévés műsorokban is, de ezek linkjei már törlődtek a rendszerekből, így ha látni is szeretnétek akkor íme a YouTube csatornám