Egyéni konzultáció
Dayfly Krisztivel

 

 Fáradt vagy és/vagy feszült?
Nehezen hozol döntést valamiben?
Úgy érzed nem ismered magad igazán?
Sok a Rád zúduló információ?
Elakadtál és szeretnél továbblépni?
A kommunikációd másokkal nem éppen hatékony?
Úgy érzed nincsenek minőségi emberi kapcsolataid?
Csak sodródsz az árral?
A gyermeknevelésben szeretnél tisztábban látni?
Nem okoz örömet a munkád, a mindennapok?
Nincs időd semmire?

Igyenesen letölthető kártyák ITT.

A családkonzulenst, coachot gyémántcsiszolónak is nevezhetjük. Ez a kifejezés azért tetszik nekem nagyon, mert hiszem, hogy minden ember értékes. A negatív hozzáállás, a rossz kommunikáció, a rossz emberi kapcsolatok, mind fejleszthető képességek vagy azokhoz köthetőek. Több száz egyéni coaching beszélgetésem volt és csoportos foglalkozásokat is heti rendszerességgel tartok. Coach diplomámat főiskolán szereztem. Többségében kisgyermekes Édesanyákkal. Saját véleményüket kértem, hogy írják le a beszélgetések után, mert nem az én megérzéseim mutatják meg a segítő beszélgetés sikerét, hanem az önmagukban és az életükben érzett változások. A coaching egy szemléletformáló eszköz, amely sokkal előrevivőbb, mint bármilyen más kommunikáció, hiszen példát mutat abban, hogy milyen hozzállás, gondolkodás az, amely segít minket az előrejutásban. A siker mindannyiunk ösztönös, természetes vágya. A gyerekekben rengeteg bátorság, kitartás, kíváncsiság van fogantatásuktól kezdve. Így tanulnak meg járni, beszélni, önmagukat ellátni. Az alapszükségletek egyike, hogy a komfortzónánkat átlépve kalandokat keressünk. Ne hidd el senkinek, hogy a biztos nyugalom a jó! Szeretnél Te is 90 évesen arra gondolni, hogy mindent megtettél, ami tőled telt? Akkor vágjunk bele!

Annyiszor és olyan gyakran találkozunk, ahányszor az Neked hasznos.

A beszélgetést bármeddig 24 órával a találkozónk előttig lemondhatod.

Az időpontot e-mailen foglalhatod és online is fizetheted.

A beszélgetés-kor is fizethetsz: kártyával, átutalással vagy készpénzzel is.

Online és Budapesten (XVII. kerület) személyesen is beszélget-hetünk.

Egy elérhető ember vagyok. Rám írhatsz messengeren, ha bizonytalan vagy, hogy én vagyok-e a „Te embered”.

Kriszti számomra legfontosabb tulajdonsága a hitelesség. Olyan témákat hoz közénk, amin ő maga is keresztülment, amit átgondolt, megélt, és amiért megküzdött.
Komoly lelki utazás áll mögötte, hajtja a fejlődni és tanulni akarás vágya. Teszi ezt azért, hogy jobb feleség, édesanya, barát  és segítő szakember válhasson belőle.
Hiteles pedig azért tud maradni, mert mindezt saját belső hangjával egyezteti össze.
Megtapasztaltam magam is, hogy mellette felfrissülök, önmagamra találok és bátorságra kapok. Ajánlom a vele való beszélgetést mindazoknak, akik szeretnének felelőségteljes, kiegyensúlyozott, ugyanakkor felszabadult felnőtt életet élni!
Kelemen Marcsu

Sokkal tisztábban látom a célokat, feladatokat és rájöttem, hogy kis lépésekben haladva szépen el tudom érni, amit szeretnék! Nagyon jól össze tudta fogni csapongó gondolataimat és segített fókuszálni a mérföldkövekre!
Siklósi-Szabó Nóra

Kriszti erre született. Azt hiszem jobban nem is tudnám jellemezni vele kapcsolatban azt a küldetést, amit vállalt. Megvan benne minden, ami tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy egy kiegyensúlyozott, harmonikus élethez segítsen másokat. Kedves, elfogadó, őszinte, céltudatos, megoldás- orientált. Ha egy minimális kétség van benned, hogy egy coach segíthet neked, hívd fel! Az első percben érezni fogod, hogy az egyik legjobb döntés volt az életedben 🙂
Juhász-Kispál Zsóka

Felszabadultam! Boldog vagyok, ami eddig is voltam de teher nélkül. Teljesen más érzés. Leírni se nagyon tudom. Már nem bántanak a múltbeli dolgok és nem érdekelnek a jövőbeni sérelmek.
Viszont ehhez Kriszti Te is kellettel.
Ugyan egyszer voltam csak nálad, viszont minden bejegyzésed figyelem, követem, és nem tudom szavakkal kifejezni azt a segítséget amit adtál nekem, és soha nem fogom tudni megköszönni eléggé.
Kérlek sose hagyd abba amit csinálsz, segíts meg sok sok embernek. A világ egy jobb hely általad!
Köszönöm, hogy vagy és, hogy mindig jelen vagy nekünk!
M. Mónika

Krisztina közvetlen, pozitív hangneme már a személyes coachingot megelőző e-mail-váltás során kiváló alapot teremtett egy igen intenzív, hatékony és tabumentes beszélgetéshez. Az általam vitt megoldandó “problémát” Krisztina nagyon gyorsan átlátta. Gondolataim folyamát egy empatikus jóbarát érdeklődésével fogadta be, és a belőle áradó finom nőiességgel, mégis határozottan terelgette a medrében. Néhány gondolatát kincsként dédelgetem magamban azóta is.
egy orvos édasanya

Online is hatékonyak a beszélgetések.
Beszélgetéseimben leginkább családterápiás, megoldásfókuszú és érzelemfókuszú eszköztárat, módszereket használok.
Mindenki a saját életének a szakértője, ezért igyekszem a válaszokat keresni benned és veled.
A mentálisan egészséges ember tud másoknak segíteni, ezért az otthonunk, testünk és materiális javaink mellett nagyon hasznos erre is időt, pénzt, energiát fordítanunk.
Közösen beszéljük meg a találkozások mennyiségét és gyakoriságát. Nincs kötelező kvóta, de van lehetőség kedvezményes bérlet vásárlására (5 alkalom).

A beszélgetések online és személyesen is történhetnek, a XVII. kerületben. Egyénileg egyeztetett időpontban.

Ára: 17.000 Ft/60 perc, 22.000 Ft/90 perc

Ha 90 percet szeretnél, jelezd kérlek privátban, de minden foglalásnál hagytam erre időt.

Az első beszélgetés előtt kérlek olvasd el az etikai kódexet: http://www.coachfederation.hu/etikai-kodex

Legyél jelen velem!

Ha szeretnél...

előrelépni egy problémádban

tisztábban látni

pozitív szemlélettel élni

sikeresebb lenni

az énidődben fejlődni

kreatív eszközökkel dolgozni

hinni magadban

Maradjunk kapcsolatban!

krisztina.mogor@gmail.com

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.