Csapatépítés –
Team coaching

családbarát munkahelyek és gyülekezetek számára

 

Csapatépítés –
Team coaching

családbarát munkahelyek
és gyülekezetek számára

 

 • A fáradt, problémákkal küzdő dolgozók nem tudnak a munkahelyükön sem jól teljesíteni.
 • Vezetőként nehéz megtalálni azt a közvetlenséget, ami még tisztelettel is párosul.
 • A dolgozók nem lelkesek, sőt negatívak, egymással sem jönnek ki igazán.
 • Jó a csapat, de lehetne jobb is.
 • Hiányzik egy jó nap a mókuskerékből.

 

Egyre stresszesebbek az emberek az életükben.

 Hogyan tovább?

Változások mindig vannak, de félő, hogy erre rosszul fognak reagálni a dolgozók?

A szemlélet határozza meg a hozzáállást. Tréningjeim ebben mutatnak irányt.

Kriszti kreatív játékokkal ismertetett meg minket, amiket nagyon szeretek, mert mindig olyan igaz válaszokat kaptam. Ezeket nagyon tudtam hasznosítani ez életemben.

L. Erika

Miért jó a team coaching?

 

Jobban tudják a munkatársak, szülők, egymást kezelni. Tudok segíteni abban, hogy megértsék egymást, összedolgozzanak, assztertíven kommunikáljanak. Atréning ki fog hatni az életük minden területére.

Központi szerepet kap a szemlélet, ami a sikeres élet titka.

Érzékenyítő játékok segítségével egymást jobban megismerhetik a résztvevők.

Ösztönzi a résztvevőket, hogy jobban tudjanak kapcsolódni a cég márkájához, küldetéséhez, így hatékonyabbak legyenek a jövőben.

A vezető is részt vehet a napban, amely nagyon hasznos lehet mindenkinek a jövőben.

A megoldásfókuszú szemléletben történő kommunikáció olyan pozitív hatással van általában minden résztvevőre, hogy mind a magánéletben, mind a karrier területén nagyon látványos fejlődés következik be utána.

Foglalkozom a nap során az érzelmi intelligencia fejlesztésével, a kommunikációval, a fejlődési szemlélettel, valamit a jövőtervezéssel is.

Miért más a Dayfly szemlélet?

A tréningeken a saját élmény adja a megtapasztalást és kevés elméleti információ mellett is hatalmas fejlődés indul el a résztvevőkben. A mai tudásalapú társadalomban elindítom a kreatív, problémamegoldó, együttműködő oldalt, ahol gyakorlatiasan, könnyedén próbálhatják ki magukat a résztvevők bizonyos helyzetekben, úgy hogy közben semmilyen iskolai oktatásból ismert kényszerítő erőt nem alkalmazok. A jelenlévők a maguk tempójában csatlakozhatnak és bátran kitehetik az asztalra az ellenállásukat, hiedelmeiket is, amelyek pozitívumnak és előrevevivőnek tekintek. Itt és most lehet a csapat igazi csapat!

A Parents Club és minden jelenlevő nevében nagyon-nagyon szépen köszönjük, hogy eljöttél hozzánk 🙂

Azt mondtad a workshop végén: Hidd el, hogy ha szereted, akkor boldog lesz. Szeresd olyannak a gyermeked, ahogy van! Nagyon tetszett 🙂

Fodor Eszter, IBM ISSC Parents Club

A csoportban való részvételem óta úgy érzem, hogy magabiztosabban kinyilvánítom az érzéseimet, véleményemet. A beszélgetések segítettek az önismeretem fejlesztésében. A különböző tréning módszerekkel még a mindennapos problémáim megoldása is könnyebb lett. A feladatokkal rávezetett egy szemléletre, ami fontos lett nekem. Úgy érzem, ez pont rólam szólt. Megerősödtem, elmúlt a rossz közérzetem és pozitívabban látom a problémáimat, nehézségeimet. Várom a következő alkalmat is, hogy kapjak új megerősítést.

Kovács Ildikó önvédelmi instruktor

 

Árajánlatot a létszám, helyszín és időtartalam pontos ismerete alapján adom meg. Online és személyesen is kivitelezhető. Előzetes egyeztetés szükséges.

 

 

Az egyén és a család rendszerek részeként való megértése kulcsfontosságú ahhoz, hogy teljes képet kapjunk az emberi tapasztalat sokszínűségéről és összetettségéről.

Az egyén, mint a rendszer alapja:

Az egyén az önmagában is egy komplex rendszer. Az érzelmei, gondolatai, értékrendje és tapasztalatai mind egységbe rendeződnek, és befolyásolják a viselkedést és döntéseit. Az önazonosság sajátos kialakítása és az önismeret fejlesztése az egyén rendszerének kulcsfontosságú elemei.

A család, mint hatásforrás:

A családtagok és közeli rokonok közötti kapcsolatoknak hatalmas hatása van az egyén fejlődésére és életútjára. Az itt kialakult minták és viselkedési sémák gyakran formálják az egyén érzelmeit és cselekedeteit. A családrendszer elemzése és megértése segít az öröklött hiedelmek és minták azonosításában, valamint azon dolgozni, hogy azok pozitív irányba változzanak. Az egyén és a család közötti kölcsönhatás rendkívül fontos, és az önismeret és fejlődés során segít abban, hogy megértsük, hogyan alakítja az egyik a másikat, és hogyan lehet pozitív változásokat elérni mindkét szinten.

Miért érdemes részt venned a Transzgenerációs Önismerti Csoportban?

Megoldást nyújtunk a nehézségekre:

Tudjuk, hogy az életben felmerülő problémák néha túl nagy kihívást jelenthetnek. A Transzgenerációs Önismerti Csoport segít abban, hogy a nehézségeket lehetőségekké alakítsd át. Azáltal, hogy megérted önmagad és a családi örökséged, képes leszel megoldásokat találni a problémáidra.

Önfejlődés és önbizalom:

Az a tény, hogy részt veszel a csoportban, azt jelenti, hogy időt szánsz önmagadra és a saját fejlődésedre. Az önértéknövelés és az önelfogadás növeli az önbizalmat, ami az életed minden területén előnyödre válik.

Az önismeret kulcsfontosságú:

Az életünk során hozott minták és örökségek gyakran befolyásolják döntéseinket és viselkedésünket anélkül, hogy tudnánk róla. A csoportban történő részvétel lehetőséget teremt arra, hogy mélyebben megismerd saját magadat, gyökereidet és a múltból hozott mintáidat. Az önismeret az út a pozitív változáshoz és a kiteljesedéshez.

Ezeken felül további előnyök:

Támogató közösség:

A csoportban olyan emberekkel találkozhatsz, akik hasonló utat járnak. Ebben a támogató közegben megoszthatod tapasztalataidat és másoktól is tanulhatsz.

Testreszabott fejlődés:

A csoport nemcsak a családi örökség feldolgozását segíti, hanem lehetőséget nyújt arra is, hogy saját céljaid és erősségeid mentén fejlődj.

  Maradjunk kapcsolatban!

  Zárt Facebook csoport
  szia@dayflykriszti.hu

  A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.