Sikeres megrendelés!

Gratulálok a megrendeléshez és köszönöm a bizalmad!

Nekem ez a csoport, olyan közeget adott, ahol bátran vállalhatom önmagam. Jó kis gyakorló teret kaptam, szuper csapattársakkal. Mindenki támogatja a másikat!

Megoszthatom a legmélyebb érzéseimet, ezért megértést és elfogadást kapok! Mostanában már a való világban is egyre magabiztosabb vagyok, hála nekik és hála Krisztinek!!!

Nagyon örülök, hogy csatlakoztam a csoportba. Hihetetlen, hogy mennyire nyílt és őszinte mer itt lenni mindenki. Magammal kapcsolatban már sok felismerésen vagyok túl és biztos vagyok benne, hogy még rengetegben lesz részem. Hálás vagyok Krisztinek és a ‘csapattársaimnak’.

A csoport először az őszinteség szigete volt, majd elképesztő felismerések helyszíne, aztán a nehézségek megosztása után a megoldások közös felkutatása. Most a biztos pont, a hely, ahol támogattok, tudom, hogy számíthatok rátok, és a termőföld, ahonnan szépen lassan kinövök. Köszönöm nektek és Mógor Krisztina neked is az elmúlt hónapokat!

Oh hát kisregényt tudnék írni arról, milyen változások zajlottak le bennem február óta. Kezdek még jobban kinyílni, megmutatni magam teljes valójában. Az „1 hét fókuszban” feladat soran sikerült egy nagyon nehéz témát feldolgoznom, megdolgoznom magamban, a többiek segitségével. És a 3. hónapban már kezd az is tisztulni, h mi is az én utam 4 év itthonlét után. Egy egymást támogató közösség jött létre pár hét alatt, ahol nincs szégyellnivalónk. Úton önmagunkhoz! (A csoport ezt a nevet adta magának: Úton önmagunkhoz! )