Sikeres megrendelés!

Gratulálok a megrendeléshez és köszönöm a bizalmad!

Csatlakozz a 2020-as DAYFLY mentorprogramhoz!

A mentorprogram során 6 hónapra köteleződnek el a résztvevők a saját fejlődésük mellett. Az #önazonosanya könyvre épül, amit már megvettél.
A programban egyszerre maximum 20 fő vehet részt, akik az elejétől a végéig együtt mennek az úton velem. A csoport ilyen formában zárt csoport, ahol a tagok érezhetik a csoport megtartó erejét fél éven át. 2020-ban több ilyen mentorprogram nem fog indulni.
A csoport a könyvben szereplő coaching kérdésekre, feladatokra és elgondolkodtató témákra épül, ezért akkor fog Neked a mentorprogram a legtöbbet segíteni, ha előtte elolvastad a könyvet. Ezeket professzionális coachként átdolgozom Veletek, hogy minél rövidebb idő alatt minél messzebbre tudjatok eljutni, s jóban legyetek magatokkal. Hiszen a cél a belső béke.
Ami más lesz a mentorprogram által: ha időt, energiát teszel bele, akkor Te magad leszel más!

Ára:  130 000 ft  (egy összegben)

vagy

EARLYBIRD kedvezmény: 2019. december 15-ig csak 100 000 ft

1 hónap ingyenes!

Maximum 20 fő részére

A mentorprogram időtartama: 2020. 01. 01 – 06.30

Hogyan zajlik a Dayfly mentorprogram?

  •   A titkos csoportban bármikor megoszthatjátok a gondolataitokat. Ezek lehetnek a könyvben szereplő feladatok hatására, de bármilyen problémátokat, nehézségeteket, kihívásotokat megbeszélhetjük. Minden nap jelen leszek a csoportban. Ha valamilyen elfoglaltság miatt nem tudok 1-1 napot lenni, akkor azt előre jelezni fogom nektek (max.10%).
  • Minden héten viszek 1 elgondolkodtató részt a könyvből. Az első hónapban az első fejezetből, a másodikban a másodikból és így tovább. Ezeket átbeszéljük, hogyan van éppen jelen a Te életedben és mit tudsz tenni a változásért, ha szükségesnek érzed.
  • Lesznek olyan feladatok, ahol jobban megismerhetitek és támogathatjátok egymást (például páros beszélgetések, feladatok).
  • Soha semmi nem kötelező! Soha nem lesz számonkérés.
  • A beszélgetésekre Nektek kell időpontot foglalnotok a honlapomon. Eddigi tapasztalataim alapján örülnék, ha kb. a mentorprogram elején, közepén és végén beszélnénk.
  • A csoportos megbeszélések a ZOOM alkalmazáson keresztül lesznek, ahol nem konkrét eseteket, problémákat beszélünk át, hanem egymás erőforrásait fogjátok keresni és viszek majd mindig egy elgondolkodtató, tudomány témát (halogatás, visszatérő helyzetek, játszmák, elengedés stb.) vagy egy azonnal megoldható tréning gyakorlatot. Nagyon könnyű a programot használni, de segítek.
  • A 6 hónap alatt Ti lesztek a munkám legfőbb fókusza.
  • Semmi másra nincs szükséged, csak értő figyelemre, nyitottságra és kíváncsiságra, hogy észre tudd venni, mennyi kincs és érték lakozik Benned.

Ugyan nem a könyv alapján, de már két 10 hónapos előfizetési csoporttal dolgoztam/dolgozom.

Ezeket ők írták:

Nekem ez a csoport, olyan közeget adott, ahol bátran vállalhatom önmagam. Jó kis gyakorló teret kaptam, szuper csapattársakkal. Mindenki támogatja a másikat!

Megoszthatom a legmélyebb érzéseimet, ezért megértést és elfogadást kapok! Mostanában már a való világban is egyre magabiztosabb vagyok, hála nekik és hála Krisztinek!!!

Nagyon örülök, hogy csatlakoztam a csoportba. Hihetetlen, hogy mennyire nyílt és őszinte mer itt lenni mindenki. Magammal kapcsolatban már sok felismerésen vagyok túl és biztos vagyok benne, hogy még rengetegben lesz részem. Hálás vagyok Krisztinek és a ‘csapattársaimnak’.

A csoport először az őszinteség szigete volt, majd elképesztő felismerések helyszíne, aztán a nehézségek megosztása után a megoldások közös felkutatása. Most a biztos pont, a hely, ahol támogattok, tudom, hogy számíthatok rátok, és a termőföld, ahonnan szépen lassan kinövök. Köszönöm nektek és Mógor Krisztina neked is az elmúlt hónapokat!

Oh hát kisregényt tudnék írni arról, milyen változások zajlottak le bennem február óta. Kezdek még jobban kinyílni, megmutatni magam teljes valójában. Az „1 hét fókuszban” feladat soran sikerült egy nagyon nehéz témát feldolgoznom, megdolgoznom magamban, a többiek segitségével. És a 3. hónapban már kezd az is tisztulni, h mi is az én utam 4 év itthonlét után. Egy egymást támogató közösség jött létre pár hét alatt, ahol nincs szégyellnivalónk. Úton önmagunkhoz! (A csoport ezt a nevet adta magának: Úton önmagunkhoz! )

Ezekben a csoportokban Angliában, Oroszországban és Ausztriában élő magyar Édesanyák is részt vettek. Sőt azt gondolom, hogy ha külföldön élsz, akkor még inkább hasznos lehet Neked az itthoni támogató közeg.

Legyél jelen velem!

Ára:  130 000 ft

EARLYBIRD kedvezmény: 2019. december 2-ig csak 100 000 ft