Szülőcsoportok

közösség, tanulás, kommunikáció fejlesztése
megoldásfókuszú szemlélettel

CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT  10-11.30-IG SZEMÉLYESEN SZENTENDRÉN: LÁSD A DÁTUMOKAT AZ OFFLINE CENTER FACEBOOK OLDALÁN AZ ESEMÉNYEKNÉL!

PÉNTEKENKÉNT 10 ÉS 18 ÓRA KEZDETTEL ONLINE VAGY SZEMÉLYESEN A VI. KERÜLET PAULAY EDE UTCÁBAN. AZ ELSŐ ALKALOM 09. 29-ÉN MÉG A XVII. KERÜLETBEN. JELENTKEZÉS AZ IDŐPONTFOGLALÓBAN!

Kisgyermekes édesanyaként nem tudod magad fejleszteni?

Magányosnak érzed magad és felnőtt társaságra vágysz?

Nincs kire hagynod a gyermekedet vagy még nem is szeretnél időt nélküle tölteni?

Fáradt, stresszes vagy?

Sok a családi, párkapcsolati konfliktusod és nem tudod, hogyan old meg őket?

Szeretnél tanulni olyan készségeket, amelyek hasznosak lehetnek neked mind a magánéletben, mind a jövőbeli karrieredben?

Miben más?

Ez egy olyan közösség, ahol együtt beszéljük meg a közös témákat.

Minden foglalkozás tematikus, egy témáról szól.

A megoldásfókuszú coaching szemléletet követve tréning módszereket és páros beszélgetéseket is rendszeresen használok a tréningeken.

Mindig van valami, ami foglalkoztat Téged? Itt elmondhatod.

Nincs kritika, nincs tanács és nincs tabu.

A babádat is magaddal hozhatod. Vannak játékok és nagyon gyermekbarát mindegyik helyszín.

Neked szól, ha...

 fejlődni, tanulni szeretnél
nyitott vagy a coaching módszer iránt
szeretnél előrejutni az életedben
egy pozitív szemléletű közösségre vágysz
önmagadat szeretnéd jobban megismerni
megértő, elfogadó emberek társaságára vágysz
egyik legnagyobb érték az életedben a családod
Szeretem, hogy tematikusak és struktúráltak az alkalmak, Kriszti előre készül a játékokkal, feladatokkal, ésszel, szívvel és lélekkel. Így – bár pici gyerekekkel vagyunk, nagy a nyüzsgés – mégis van egy íve a foglalkozasnak, nem esik szét atomjaira. Nekem ez nagyon tetszik. Ma is kaptam új lehetőségeket, köszönöm a csoportnak!
V. Zsófia

Nagyon szeretem Kriszti óráit, mindig szuper hangulat van, könnyen megnyílik előtte az ember. Irányított kérdéseivel mindig rávilágít a pozitívumokra, lehetőségekre. Kedves, nyitott harmonikus személyiség, órákig tudnék vele beszélgetni. Alig várom, hogy induljanak a Pajtában az órák!
Szabó Angelika

Hétköznap csoportok szülőknek másfél órában, amelyeken akár gyermekeddel együtt vehetsz részt:

Személyesen: Offline Center, Szentendrén kb. kéthetente csütörtökön 10 órától, keresd az eseményeknél: https://www.facebook.com/offlinecenterszentendre 

Online és a VI. kerületben:  péntekenként 10 és 18 órakor

Ár: 4000 Ft/fő, 5000 Ft/pár

Jelentkezés: szia@dayflykriszti.hu

Minden alkalomra viszek/viszünk egy témát, de abba az irányba megyünk amerre a csoportnak igénye van. Őszinte, biztonságos, megtartó közegre számíthatsz, a gyerekek körülöttünk játszanak, így nagyon mélyre nem megyünk. A visszajelzések alapján sokat adnak ezek az alkalmak abban, hogy a résztvevők gyakorolják az önmagukról való beszédet, az aktív meghallgatást, empátiát, önismereti tesztek és gyakorlatok segítségével nő az önismeretük és emberismeretük. Néha szomorkodunk, dühöngünk és van, hogy nevetünk is. Itt minden érzésnek helye van. Senki sincs mindig jól, de abban segítünk, hogy megéld, amit megtedd, hogy utána repülhess. A tagok visszajárnak és közösség is épül ezáltal, ami egy háló, mindannyiunk elemi szükséglete. Eddigi témáink: kommunikáció a családban, érzelmi intelligencia, párkapcsolat, gyereknevelés, konfliktuskezelés a családban, humor, csalódás, párkapcsolat, kreatív írás, amikhez tartozik persze az önismeret minden szinten.

 

 

Az egyén és a család rendszerek részeként való megértése kulcsfontosságú ahhoz, hogy teljes képet kapjunk az emberi tapasztalat sokszínűségéről és összetettségéről.

Az egyén, mint a rendszer alapja:

Az egyén az önmagában is egy komplex rendszer. Az érzelmei, gondolatai, értékrendje és tapasztalatai mind egységbe rendeződnek, és befolyásolják a viselkedést és döntéseit. Az önazonosság sajátos kialakítása és az önismeret fejlesztése az egyén rendszerének kulcsfontosságú elemei.

A család, mint hatásforrás:

A családtagok és közeli rokonok közötti kapcsolatoknak hatalmas hatása van az egyén fejlődésére és életútjára. Az itt kialakult minták és viselkedési sémák gyakran formálják az egyén érzelmeit és cselekedeteit. A családrendszer elemzése és megértése segít az öröklött hiedelmek és minták azonosításában, valamint azon dolgozni, hogy azok pozitív irányba változzanak. Az egyén és a család közötti kölcsönhatás rendkívül fontos, és az önismeret és fejlődés során segít abban, hogy megértsük, hogyan alakítja az egyik a másikat, és hogyan lehet pozitív változásokat elérni mindkét szinten.

Miért érdemes részt venned a Transzgenerációs Önismerti Csoportban?

Megoldást nyújtunk a nehézségekre:

Tudjuk, hogy az életben felmerülő problémák néha túl nagy kihívást jelenthetnek. A Transzgenerációs Önismerti Csoport segít abban, hogy a nehézségeket lehetőségekké alakítsd át. Azáltal, hogy megérted önmagad és a családi örökséged, képes leszel megoldásokat találni a problémáidra.

Önfejlődés és önbizalom:

Az a tény, hogy részt veszel a csoportban, azt jelenti, hogy időt szánsz önmagadra és a saját fejlődésedre. Az önértéknövelés és az önelfogadás növeli az önbizalmat, ami az életed minden területén előnyödre válik.

Az önismeret kulcsfontosságú:

Az életünk során hozott minták és örökségek gyakran befolyásolják döntéseinket és viselkedésünket anélkül, hogy tudnánk róla. A csoportban történő részvétel lehetőséget teremt arra, hogy mélyebben megismerd saját magadat, gyökereidet és a múltból hozott mintáidat. Az önismeret az út a pozitív változáshoz és a kiteljesedéshez.

Ezeken felül további előnyök:

Támogató közösség:

A csoportban olyan emberekkel találkozhatsz, akik hasonló utat járnak. Ebben a támogató közegben megoszthatod tapasztalataidat és másoktól is tanulhatsz.

Testreszabott fejlődés:

A csoport nemcsak a családi örökség feldolgozását segíti, hanem lehetőséget nyújt arra is, hogy saját céljaid és erősségeid mentén fejlődj.

    Maradjunk kapcsolatban!

    Zárt Facebook csoport
    szia@dayflykriszti.hu

    A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
    Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.