Szülőcsoportok

közösség, tanulás, kommunikáció fejlesztése
megoldásfókuszú szemlélettel

CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT  10-11.30-IG SZEMÉLYESEN SZENTENDRÉN: LÁSD A DÁTUMOKAT AZ OFFLINE CENTER FACEBOOK OLDALÁN AZ ESEMÉNYEKNÉL!

PÉNTEKENKÉNT 10 ÉS 18 ÓRA KEZDETTEL ONLINE VAGY SZEMÉLYESEN A VI. KERÜLET PAULAY EDE UTCÁBAN. AZ ELSŐ ALKALOM 09. 29-ÉN MÉG A XVII. KERÜLETBEN. JELENTKEZÉS AZ IDŐPONTFOGLALÓBAN!

Kisgyermekes édesanyaként nem tudod magad fejleszteni?

Magányosnak érzed magad és felnőtt társaságra vágysz?

Nincs kire hagynod a gyermekedet vagy még nem is szeretnél időt nélküle tölteni?

Fáradt, stresszes vagy?

Sok a családi, párkapcsolati konfliktusod és nem tudod, hogyan old meg őket?

Szeretnél tanulni olyan készségeket, amelyek hasznosak lehetnek neked mind a magánéletben, mind a jövőbeli karrieredben?

Miben más?

Ez egy olyan közösség, ahol együtt beszéljük meg a közös témákat. Minden foglalkozás tematikus, egy témáról szól. A megoldásfókuszú coaching szemléletet követve tréning módszereket és páros beszélgetéseket is rendszeresen használok a tréningeken. Mindig van valami, ami foglalkoztat Téged? Itt elmondhatod. Nincs kritika, nincs tanács és nincs tabu. A babádat is magaddal hozhatod. Vannak játékok és nagyon gyermekbarát mindegyik helyszín.

Neked szól, ha...

 fejlődni, tanulni szeretnél nyitott vagy a coaching módszer iránt szeretnél előrejutni az életedben egy pozitív szemléletű közösségre vágysz önmagadat szeretnéd jobban megismerni megértő, elfogadó emberek társaságára vágysz egyik legnagyobb érték az életedben a családod
Szeretem, hogy tematikusak és struktúráltak az alkalmak, Kriszti előre készül a játékokkal, feladatokkal, ésszel, szívvel és lélekkel. Így – bár pici gyerekekkel vagyunk, nagy a nyüzsgés – mégis van egy íve a foglalkozasnak, nem esik szét atomjaira. Nekem ez nagyon tetszik. Ma is kaptam új lehetőségeket, köszönöm a csoportnak!
V. Zsófia

Nagyon szeretem Kriszti óráit, mindig szuper hangulat van, könnyen megnyílik előtte az ember. Irányított kérdéseivel mindig rávilágít a pozitívumokra, lehetőségekre. Kedves, nyitott harmonikus személyiség, órákig tudnék vele beszélgetni. Alig várom, hogy induljanak a Pajtában az órák!
Szabó Angelika

Hétköznap csoportok szülőknek másfél órában, amelyeken akár gyermekeddel együtt vehetsz részt:

Személyesen: Offline Center, Szentendrén kb. kéthetente csütörtökön 10 órától, keresd az eseményeknél: https://www.facebook.com/offlinecenterszentendre 

Online és a VI. kerületben:  péntekenként 10 és 18 órakor

Ár: 4000 Ft/fő, 5000 Ft/pár

Jelentkezés: szia@dayflykriszti.hu

Minden alkalomra viszek/viszünk egy témát, de abba az irányba megyünk amerre a csoportnak igénye van. Őszinte, biztonságos, megtartó közegre számíthatsz, a gyerekek körülöttünk játszanak, így nagyon mélyre nem megyünk. A visszajelzések alapján sokat adnak ezek az alkalmak abban, hogy a résztvevők gyakorolják az önmagukról való beszédet, az aktív meghallgatást, empátiát, önismereti tesztek és gyakorlatok segítségével nő az önismeretük és emberismeretük. Néha szomorkodunk, dühöngünk és van, hogy nevetünk is. Itt minden érzésnek helye van. Senki sincs mindig jól, de abban segítünk, hogy megéld, amit megtedd, hogy utána repülhess. A tagok visszajárnak és közösség is épül ezáltal, ami egy háló, mindannyiunk elemi szükséglete. Eddigi témáink: kommunikáció a családban, érzelmi intelligencia, párkapcsolat, gyereknevelés, konfliktuskezelés a családban, humor, csalódás, párkapcsolat, kreatív írás, amikhez tartozik persze az önismeret minden szinten.

Maradjunk kapcsolatban!

krisztina.mogor@gmail.com

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.