Transzgenerációs önismereti csoport

 

Fedezd fel magad a csoport segítségével!

ÖNISMERET – ELFOGADÁS – FEJLŐDÉS

Most csatlakozhatsz a Transzgenerációs Támogató Csoporthoz, ahol utat mutatunk neked a pozitív változáshoz. A csoportban való részvétel olyan előnyöket kínál, mint az önértéknövelés, az elfogadás, az ön- és emberismeret, valamint az önfelvállalási képesség fejlesztése.

Miért érdemes részt venned a csoportban?

Az életünk során számos mintát, hiedelmet és viselkedést örökölünk a családunktól. Ezek az örökségek gyakran hatnak arra, ahogyan érezzük magunkat, cselekszünk, és reagálunk a környezetünkre.

A Transzgenerációs Támogató Csoport segít válaszokat találni olyan kérdésekre, mint:

Mit is kezdjünk a családunkból hozott örökségünkkel, mintáinkkal?

 • A csoportban megtanulhatod, hogyan ismerd fel és értékeld ezeket a mintákat, és hogyan alkalmazd őket pozitív módon az életedben.

Miért csináljuk azt, amit nem is akarunk?

 • Fedezd fel a működésmintáid gyökereit és hatásukat a viselkedésedre és reakcióidra.

Hogyan találj egyensúlyt a hozott mintákkal?

 • A csoportban megtanulhatod, hogyan kezeld ezeket a mintákat, és hogyan teremts egyensúlyt az egyéni fejlődésed érdekében.

Hogyan használhatjuk ezeket erősségként és hasznos örökségként?

 • A csoport segít felismerni és felhasználni azokat a pozitív tulajdonságokat és erőforrásokat, amiket a családod hagyományozott rád.

 JELENTKEZÉS:

 

7 + 9 =

Milyen eszközökkel segítjük céljaid elérését?

A csoportban rendszerszemléletű családkonzultációk segítségével mélyülünk el a családi dinamikákban. A problémák helyett a megoldásra fókuszálunk. Az ön- és emberismereti feladatok és a páros meghallgatás pedig lehetővé teszi, hogy mélyebb önismeretet szerezz és közelebb kerülj a hozzád hasonló helyzetűekhez.

Nálunk a nehézségek lehetőségekké válnak

A csoportban való részvétel során nemcsak önmagadat ismerheted meg jobban, hanem támogató közösséget is találsz. Az egyéni fejlődésed mellett a családoddal való kapcsolatodat is javíthatod. Nálunk megtanulhatsz olyan döntéseket hozni, amelyek valóban az önazonosságodhoz és a céljaidhoz vezetnek.

Gyere és csatlakozz hozzánk!

A Transzgenerációs Önismerti Csoport 2023. október 21-én indul. Havonta egy alkalommal találkozunk szombaton 9-18 óráig – támogató közegben. Az első alkalmat követően eldöntheted, hogy elköteleződsz-e mellettünk.

Mit kapsz tőlünk?

/

Önértéknövelést

U

Elfogadást

Ön- és emberismeretet

w

Önfelvállalás képességét

w

Tudatosságot

u

Megbékélést

u

és természetesen: Önazonosságot

Hogyan dolgozunk együtt?

 • Rendszerszemléletű családterápiás eszközökkel
 • Megoldásfókuszú szemléletben
 • Tréning gyakorlatokkal, rendszeres páros meghallgatásokkal
 • A kollektív közös tanulás és saját döntés értékekének jegyében
 • Titoktartással
 • Ne ártsunk, mint legfontosabb alapelv szemelőtt tartásával

 

 

 

Az egyén és a család rendszerek részeként való megértése kulcsfontosságú ahhoz, hogy teljes képet kapjunk az emberi tapasztalat sokszínűségéről és összetettségéről.

Az egyén, mint a rendszer alapja:

Az egyén az önmagában is egy komplex rendszer. Az érzelmei, gondolatai, értékrendje és tapasztalatai mind egységbe rendeződnek, és befolyásolják a viselkedést és döntéseit. Az önazonosság sajátos kialakítása és az önismeret fejlesztése az egyén rendszerének kulcsfontosságú elemei.

A család, mint hatásforrás:

A családtagok és közeli rokonok közötti kapcsolatoknak hatalmas hatása van az egyén fejlődésére és életútjára. Az itt kialakult minták és viselkedési sémák gyakran formálják az egyén érzelmeit és cselekedeteit. A családrendszer elemzése és megértése segít az öröklött hiedelmek és minták azonosításában, valamint azon dolgozni, hogy azok pozitív irányba változzanak. Az egyén és a család közötti kölcsönhatás rendkívül fontos, és az önismeret és fejlődés során segít abban, hogy megértsük, hogyan alakítja az egyik a másikat, és hogyan lehet pozitív változásokat elérni mindkét szinten.

Miért érdemes részt venned a Transzgenerációs Önismerti Csoportban?

Megoldást nyújtunk a nehézségekre:

Tudjuk, hogy az életben felmerülő problémák néha túl nagy kihívást jelenthetnek. A Transzgenerációs Önismerti Csoport segít abban, hogy a nehézségeket lehetőségekké alakítsd át. Azáltal, hogy megérted önmagad és a családi örökséged, képes leszel megoldásokat találni a problémáidra.

Önfejlődés és önbizalom:

Az a tény, hogy részt veszel a csoportban, azt jelenti, hogy időt szánsz önmagadra és a saját fejlődésedre. Az önértéknövelés és az önelfogadás növeli az önbizalmat, ami az életed minden területén előnyödre válik.

Az önismeret kulcsfontosságú:

Az életünk során hozott minták és örökségek gyakran befolyásolják döntéseinket és viselkedésünket anélkül, hogy tudnánk róla. A csoportban történő részvétel lehetőséget teremt arra, hogy mélyebben megismerd saját magadat, gyökereidet és a múltból hozott mintáidat. Az önismeret az út a pozitív változáshoz és a kiteljesedéshez.

Ezeken felül további előnyök:

Támogató közösség:

A csoportban olyan emberekkel találkozhatsz, akik hasonló utat járnak. Ebben a támogató közegben megoszthatod tapasztalataidat és másoktól is tanulhatsz.

Testreszabott fejlődés:

A csoport nemcsak a családi örökség feldolgozását segíti, hanem lehetőséget nyújt arra is, hogy saját céljaid és erősségeid mentén fejlődj.

  Maradjunk kapcsolatban!

  Zárt Facebook csoport
  szia@dayflykriszti.hu

  A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.