Düh, agyalás, magány, lelkiismeretfurdalás?

Ezek az első számú jelei annak, hogy érdemes megismerned, elfogadnod jobban magad és a feszültségoldás számodra elfogadható módját választanod.

A FESZÜLTSÉG egyik legfontosabb oka:

AZ ÉRZELMEK FELISMERÉSÉNEK ÉS KOMMUNIKÁLÁSÁNAK HIÁNYA!

NEM divat manapság az ÉRZELMEKről beszélni.
 nyafi
 túlérzékeny
 gyenge
 nyálas

Pedig ezek mindig jogosak, helyesek és a jelenlegi állapotunkat mutatják.
Ahhoz az emberhez tudunk kötődni, aki ezeket őszintén felvállalja.

Mindannyiotokat bíztatlak, hogy vállaljátok fel gyermeketek előtt az érzéseiteket.

Saját magamon tapasztaltam, hogy elfogadva az érzéseimet, elkezdtem kimondani azokat és a béke, mint egy hurrikán vonult végig a testemben. Ezért is lettem Dayfly Kriszti és vetettem le a bábom, mint a DAYFLY, azaz tiszavirág. Mert megélni a napot nagy kincs.

A változás nem egy pillanat műve és ha elindulsz az úton, akkor is lesznek visszaesések.

Egyrészt nagy valószínűséggel egész gyermekkorodban nem volt beleszólásod az életedbe, hiszen gyerek voltál = idióta.
Másrészt az előbbiek okán nem tudsz KONFLIKTUSt kezelni, magadat felvállalni, sőt még AGYALSZ is és persze leginkább azon, hogy ki, mit mondott, hogyan BÁNTOTT meg vagy ami még durvább, milyen szörnyűségek fognak történni az ISMERETLEN jövőben.

Nagyon fontos, hogy ismereteket szerezz, de az olvasás csak egy mag, ami soha nem fog kibújni.
Ehhez lépések kellenek: TŐLED!

 ÍRD KI MAGADBÓL 4 NAPIG 20-20 PERCBEN A GONDOLATAIDAT!
 Keress támogató közeget. Ez a csoport az. Kezdd el megírni, elmondani a történeted! Az ember tarsas lény, ha intro-, ha extrovertált. Közösségre van szüksége a létezéshez és ez akkor viszi előre, ha elfogadásra, elismeresre, bíztatásra lel.
 Mondd el otthon, hogy ezen az úton vagy és kérj szintén támogatást: időt, pénzt, de leginkább meghallgatást! Párodat, szüleidet, barátaidat is megkérheted arra, hogy legyenek melletted ezen az úton.
 Relaxálhatsz minden nap 10 percet!
 Igyekezz tudatosan jelen lenni, amikor elkalandozol: ha elkalandozol húzd vissza magad a jelenbe. Mondd el hangosan, mire gondolsz, mit látsz, mit érzel. „Éppen festünk gyerekek. Ezek a rikító színek csodásak. Csillognak is…”
 Gyere a tréningekre, egyéni coachingra! Lesz ingyenes találkozó is. A szemléletformálás sokkal hatékonyabb, ha idegeneknek mondhatod ki először, ami benned van. Itt őszinte és önmagad lehetsz. Senki nem ítélkezik. Erre magam figyelek. A coachingon pedig olyan kérdéseket teszek fel, feladatokat adok, amelyek a megoldás irányába viszik a fókuszt.

 Értékes és egyedi vagy! Még nem beszélgettem olyan édesanyával, aki „kiakasztott” volna. Mindennek oka van és a rossz érzések azt jelzik, hogy nem vagy jól.

 A fejlődés lehetősége benned van.

 A gyermeked számára példa vagy.

A mérgező szülő, akihez nem lehet kötődni az, aki lelkileg és/vagy testileg bántalmazza a gyermekét és a lelkiismeretét elhesegetve azt vallja ez jogos és helyénvaló. Ez nem Te vagy!

Legyél jelen velem!