Mért hasznosak ezek a tesztek?

Saját magunk eredményessége nagymértékben múlik azon, hogy mennyire ismerjük az erősségeinket és a gyengeségeinket, a viselkedésünkről nagyon ritkán esik szó. Az a kombó, ahogyan működünk egyedi és megismételhetetlen ez tény, de hatással van a kapcsotainkra, eredményeinkre, belső nyugalmunkra. A két teszt segítségével megismerheted a viselkedésedet, énképedet és a kompetenciáidat, amelyekre tudatosan építkezhetsz és azokat is, amelyekben érdemes fejlődnöd, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott, együttműködő lehess.

Miért jó ezeket a teszteket kitölteni:

  • reális képet kapsz arról, hogy hogyan működsz
  • megtudhatod a frusztrációid, konfliktusaid okát
  • megtudhatod, hogy jó helyen vagy-e szakmailag (profiles)
  • vajon ugyanúgy látnak másik, ahogy Te magadat?
  • számszerű, mérhető üzenetet küldesz saját magadról
  • megtudhatod, mik az erősségeid, rejtett tartalékaid
  • egy kulcsot kapsz magadhoz
  1. KOMPETENCIA TESZT: A ProfileXt felmérést a világon mindenfelé használják a cégek kiválasztásra. 2018 nyarán Szabados Andrea szakértővel töltöttem ki a tesztet magánemberként. Nagymértékben hozzájárult, hogy olyan döntést hozzak a pályámról, amin lehet, hogy még évekig őrlődtem volna. Számos alkalommal adott választ, megértést, útmutatást az elakadásaimban. Éppen ezért 2019-ben úgy döntöttem, hogy a szülők támogatásában is elkezdem használni és elvégeztem a szakértői képzését a cégnek. 2019. november 15-én sikeres vizsgát tettem, s ezáltal tanácsadója lettem a Profiles International Hungary ProfileXT kompetencia tesztnek (P-HUN-238, https://www.profiles.hu/szolgaltatasaink/kivalasztasi-teszt/ ) Azóta már sokaknak segített a merre továbban, leginkább pályaválasztásnál ajánlom.

A teszt kitöltésének és átbeszélésének ára: 40.000 Ft

A beszélgetés online vagy személyesen is megtörténhet. Időtartam: 90 perc.

A teszt kitöltése kb. egy órát vesz igénybe. A kiértékelést a beszélgetéskor adom át, mivel az értelmezése egyedül félreértésekhez vezethet. Online beszélgetés esetén e-mailen küldöm el. A karakterekkel meghatározott értékek (pl. energiaszint, önérvényesítés, szabálykövetés, objektív értékítélet, érdeklődési körök stb. összesen 20 db érték) mellett egy 8 oldalas egyéni jelentést is megkapsz.

KÉREM

„Merj ajándékká válni, merj nyitott lenni, a másikból a jót, a szépet kiszeretni” Böjte Csaba

2. A PersonalGuide egy személyre szabott viselkedéselemzés. Magyar találmány Kaszás Péter és kutató kollégái jóvoltából. A szintén kb. egy órás kitöltés után, a beszélgetéskor egy 15 oldalas dokumentációt kapsz. A teszt rámutat a viselkedési mintáidra, az elakadásaid okaira, hogyan befolyásol a viselkedésed másokat, illetve mely erősségeid azok, amelyekre építhetsz már most. A teszt konkrét cselekvési tervet tartalmaz a 236 kérdésre adott válaszaid alapján. A teszt és a beszélgetés díja: 60.000Ft

A szakértő kollégáimmal mindig arra jutunk, hogy sok beszélgetéssel kevesebbet jönnek azok, akik ezt az elemzést megkapják már a folyamat elején, így az ára hamar megtérül.

A hivatalos oldalt ITT találod még több információval.

KÉREM