Viselkedés-elemzés

Saját magunk eredményessége nagymértékben múlik azon, hogy mennyire ismerjük az erősségeinket és a gyengeségeinket. Az a kombó, ahogyan működünk egyedi és megismételhetetlen. A két teszt segítségével megismerheted a kompetenciáidat, amelyekre már építkezhetsz és azokat is, amelyekben érdemes fejlődnöd, hogy az életed minden területén az légy, aki lenni akarsz.

Miért jó ezeket a teszteket kitölteni:

  • reális képet kapsz arról, hogy hogyan működsz
  • megtudhatod a frusztrációid, konfliktusaid okát
  • megtudhatod, hogy jó helyen vagy-e szakmailag
  • vajon ugyanúgy látnak másik, ahogy Te magadat?
  • számszerű, mérhető üzenetet küldesz saját magadról
  • megtudhatod, mik az erősségeid, rejtett tartalékaid
  • egy kulcsot kapsz magadhoz

  1. A ProfiXt felmérést a világon mindenfelé használják a cégek kiválasztásra. 2018 nyarán Szabados Andrea szakértővel töltöttem ki a tesztet magánemberként. Azóta számos alkalommal adott nekem is választ az elakadásaimban és választ a kérdéseimben. Éppen ezért 2019-ben úgy döntöttem, hogy a szülők támogatásában is elkezdem használni és elvégeztem a szakértői képzést. 2019. november 15-én sikeres vizsgát tettem, s ezáltal tanácsadója lettem a Profiles International Hungary ProfileXT kompetencia tesztnek (P-HUN-238, https://www.profiles.hu/szolgaltatasaink/kivalasztasi-teszt/ ) A karakterekkel meghatározott értékek (pl. energiaszint, önérvényesítés, szabálykövetés, objektív értékítélet, érdeklődési körök stb. összesen 20 db érték) mellett egy 8 oldalas egyéni jelentést is megkapsz.
  2. Ára 30.000 Ft és itt rendelheted meg.

“Merj ajándékká válni, merj nyitott lenni, a másikból a jót, a szépet kiszeretni” Böjte Csaba

2. A PersonalGuide egy személyre szabott viselkedéselemzés. Magyar találmány Kaszás Péter jóvoltából. A szintén kb. egy órás kitöltés után, a beszélgetéskor egy 15 oldalas dokumentációt kapsz. A teszt rámutat a viselkedési mintáidra, az elakadásaid okaira, hogyan befolyásol a viselkedésed másokat, illetve mely erősségeid azok, amelyekre építhetsz már most. A teszt konkrét cselekvési tervet tartalmaz a 236 kérdésre adott válaszaid alapján.

A hivatalos oldalt ITT találod még több információval.

A folyamat:

1. Megrendelés a honlapon kártyás fizetéssel. Ár: egy darab teszt (bármelyik) + szakértői beszélgetés: 30.000 Ft

ProfilesXT kompetencia teszt megrendelés itt. Ha megismernéd jobban a működésedet, hogy vagy TE jól és karrierváltáson gondolkodsz.

PersonalGuide viselkedéselemzés megrendelése itt. Ha az emberi kapcsolataiddal vannak elakadásaid és úgy érzed mindig ugyanazokban a csaptákba lépsz és szeretnél tudatosan ránézni az állapodra, elakadásaidra. 

2. Időpontot foglalsz itt.

3. 48 órán belül megkapod az általad választott tesztet.

4. A beszélgetés online vagy személyesen is megtörténhet. Kérlek a foglalásnál figyeld, hogy melyik helyszín XVII. kerület Bélavár utca 30. vagy online. Időtartam: 60-90 perc a kitöltés és a beszélgetés is.

5. A kiértékelést a beszélgetéskor adom át, mivel az értelmezése egyedül félreértésekhez vezethet. Online beszélgetés esetén e-mailen küldöm el Neked, személyes beszélgetés esetén kinyomtatva adom át az elemzéseket.