A nyári feltöltődés, pihenés közben tervezem a következő a hónapokat. Istennek hála sok felkérés megtalált, így vannak olyan programok, amelyre csak el kell mennem (Anyaszárny rendezvény, Krisztina Egyesület, Élet-Vár Közösségi Tér – Sopron) és vannak, amelyeknek a szervezése, hirdetése is az én feladatom (Egynapos workshopok és Háromnapos elvonulás Csóka Eszterrel). Hogy mindez jobban átlátható legyen a számotokra, ezért készítettem egy posztert ezekről.

Még tervben van egy zárt önismereti csoport indítása is Szentendrén Édesanyák számára, terveim szerint kéthetente este, de ennek részletei még egyeztetés alatt vannak.

Azt gondolom, hogy az elmúlt idők megmutatták, hogy nem jó magányosan élnünk és mindannyiunknak szüksége van a minőségi kapcsolódokra. Ezeken a csoportos alkalmakon arra számíthatsz, hogy megkapod a figyelmet és magad is gyakorlod, hogy milyen jó ezt megadni. Lassulunk, türelemmel vagyunk magunk és mások felé. A lelkünk nem rohan. Ha adunk időt a tisztánlátásra, akkor annak a tudatosság és önazonos döntések lesznek az eredményei. Ezzel pedig nő mindannyunk eredményessége és önértékelése. Nem másoknak kell megfelelnünk.

Ma egy egyéni coaching beszélgetést azzal zárt az anyuka miután összeszedtük az erőforrásait, hogy „Azt viszem magammal, hogy velem nincs is olyan nagy baj.” Ezt sokszor mondják a velem való beszélgetések végén. Szomorú és egyben boldog is vagyok. Szomorú, hogy a társadalmunk negatív fókusza még mindig milyen erős, de boldog, hogyha valaki megtalálja a fényt az alagút végén és elkezd lépéseket tenni magáért, a családjáért úgy, hogy az nem külső elvárásoknak, motívációknak, hanem belsőknek akar megfelelni. Ezek a később büszkén vállalt lépések előszelei, amire az illető igaz büszke lesz 90 évesen is.

Gyere és tartsd velünk! Vesd le a bábod és légy jelen az életedben!

Dayfly Kriszti

édesanya-lelkesítő, család támogató coach